Florin Vendégház

Florin Vendégház (1) Florin Vendégház (2) Florin Vendégház (3) Florin Vendégház (4) Florin Vendégház (5) Florin Vendégház (6) Florin Vendégház (7) Florin Vendégház (8) Florin Vendégház (9) Florin Vendégház (10) Florin Vendégház (11) Florin Vendégház (12) Florin Vendégház (13) Florin Vendégház (14) Florin Vendégház (15) Florin Vendégház (16) Máréflvi patak
Florin Vendégház adatai:
cím:
Florin Vendégház
Máréfalva
telefon:
0040 745-015-282
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
kulcsosház
férőhely:
3 szoba (8 ágy)
tájékoztató árak:
50 EUR / ház ellátás nélkül

ismertető
 Mi a Kulcsosház?
A Kulcsosház -nak nincsen állandó személyzete, éppen ezért nyújtja azt az egyedülálló lehetőséget, hogy az Ön és Családja nyugalmát, se a házigazda, se idegen turistacsoport ne zavarhassa meg. A Kulcsosház önálló telken, 8 személy befogadására épült. Alapfelszereltségéhez konyha (Sütési-főzési lehetőségekkel!), hideg-, meleg vizes zuhanyzó, WC, ebédlő-nappali és hálószobák tartoznak. Edények, tányérok, evőeszközök, valamint takarók és ágyneműk biztosítva vannak. Előkészített és felvágott fa áll a vendég rendelkezésére. Érkezéskor a kulcsosház elő van készítve a Vendégek fogadására. Eltávozás után a házigazdák, mindennemű takarítási munkát elvégeznek!

Leírás:
Az alsó szinten foglal helyet a nappali-ebédlő, konyha és fürdőszoba. (WC + zuhanyzókád + kézmosókagyló) Az emeleten található három szoba és egy fürdőszoba. (WC + kézmosókagyló) Az elsőben egy egyszemélyes ágy és egy kétszemélyes ágy található. A második szobában két egyszemélyes ágy van. Ebből a szobából nyílik a harmadik szoba, melyben egy egyszemélyes és egy kétszemélyes ágy található. (Összesen 8 fő!)

 Árajánlat:

 Szállás:

 Évközben:
Négy főre egy telek, a rajta lévő összes épülettel együtt 42 Euró/nap kerül. Az ötödik, hatodik, stb. személyekért 7-7 Euró/fő/nap számolunk fel. A gyerekek esetében három korosztályt különböztetünk meg: 14 - 07. év közöttiek 4 Euró/fő, 07 – 03. év közöttiek 2 Euró/fő, és 03 – 00. év közöttiek ingyenes. Példa: Ha négyen szeretnék igénybe venni a kulcsosházunkat, akkor 42 Euró/nap kerül a telek bérlése. Ha hét felnőtt, és egy tíz éves gyerek jönne, akkor 42 Euró/4fő + (7+7+7 Euró/3fő) + 4 Euró/1gyerek = 67 Euró.
A minimum bérelhető éjszakák száma: 3. Az összes esetben, az esetlegesen üresen maradt helyeket más turistáknak nem adjuk ki!

 Szilveszter :  750 Euró/vendégház/5 éj

 ELÉRHETŐSÉG : 0040 - 745.015.282                          

Florin Vendégház tulajdonságai

Beszélt nyelvek: magyar, román

Szoba paraméterei: &balkon

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, mosógép, ebédlő, parkoló, TV, rádió, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, grillezési lehetőség, grillező, játszóhely

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, síelés, lovaglás, horgászat, természetjárás, erdő/park