Szállás foglalás

Az Erdélyi Utazás oldalon szereplő szállások közvetlenül a szállás üzemeltetőjénél foglalhatóak, a megadott árak tájékoztató jellegűek.

A szálláshelyek által megadott adatokért a szállásadók felelnek. A TourInformatika Kft. nem vállal felelősséget a hibásan, pontatlanul megadott adatok miatt.

Adatvédelmi nyilatkozat

A Erdélyi Utazás portált üzemeltető TourInformatika Kft. kijelenti, hogy a portálon szereplő szolgáltatások adatait a tulajdonos vagy üzemeltető beleegyezésével hozza nyilvánosságra.

A portált látogatók adatait kizárólagosan a TourInformatika Kft. kiadványainak és szolgáltatásainak fejlesztéséhez, illetőleg saját célú kutatásaihoz és statisztikai felméréseihez használja fel. Egyéb célra az ügyfelek és látogatók által megadott adatok csak az érintettek hozzájárulásával használhatók fel.

A TourInformatika Kft. gondoskodik arról, hogy szolgáltatásai révén a felhasználókról megszerzett adatok felhasználása megfeleljen a mindenkor hatályos magyarországi jogszabályoknak. A cég bármilyen online adatgyűjtés esetén részletes tájékoztatót bocsát ki a felhasználók rendelkezésére az Internet keretein belül. Az adatok felvétele, rögzítése és kezelése során tevékenységéről az érintettet annak igénye szerint, elektronikus levelezés útján is tájékoztatja a társaság.

A TourInformatika Kft. az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vette figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelmérol a személyes adatok gépi feldolgozása során, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait.

A portálon harmadik fél cookie-kat helyezhet el és olvashat a látogató böngészőjében, a hirdetésmegjelenítés eredményeként webes nyomjelzőt használhat információgyűjtési célból.