Vargyasvölgyi Vendégház

Vargyasvölgyi Vendégház (1) Vargyasvölgyi Vendégház (2) Vargyasvölgyi Vendégház (3) Vargyasvölgyi Vendégház (4) Vargyasvölgyi Vendégház (5) Vargyasvölgyi Vendégház (6) Vargyasvölgyi Vendégház (7) Vargyasvölgyi Vendégház (8) Vargyasvölgyi Vendégház (9) Vargyasvölgyi Vendégház (10) Vargyasvölgyi Vendégház (11) Vargyasvölgyi Vendégház (12) Vargyasvölgyi Vendégház (13)
Vargyasvölgyi Vendégház adatai:
cím:
Vargyasvölgyi Vendégház
525100   Vargyas
Almási barlang Str. Trandafirilor, Nr.19,
telefon:
0040 728-063-193
nyitva:
egész évben
szállás típusa:

ismertető

Vendégházaink az Almási barlangot körülvevõ természeti rezervátum közvetlen szomszédságában találhatók. Vendégeinket gazdag szórakozási és kikapcsolódási lehetõsegekkel várjuk.

A Vargyasvölgyi Vendégház a vargyasi szoroshoz vezető úton, a községtől 7, valamint a szorostól 1,5 kilométerre fekszik. A hely Erdővidék egyik leglátványosabb, legszínesebb helye, a közelben fellelhetőek a helyi történelem kiemelkedő építészeti örökségei, de ugyanakkor a vadregényes, érintetlen barlangrendszer is.

Az épületek egy 1,5 hektáros területen helyezkednek el, melyen a vendégnek lehetősége nyílik akár sátorral vagy lakókozsival megszállni. Saját konyhával, 2-4 ágyas szobákkal, medencével, zuhanyzóval, mellékhelyiségekkel és halastóval várja a vendégeit a Vargyasvölgyi Vendégház.

Vargyasvölgyi Vendégház tulajdonságai