Döme - Bá Kulcsosház

A ház  és udvara A Kulcsoshaz A filagória Háló Háló Fürdőszoba Nappali Nappali Konyha Szauna Gyerek játszóház a fán Patak az udvaron Csobogó Filagoria Hinta Döme - Bá Kulcsosház (16)
Döme - Bá Kulcsosház adatai:
cím:
Döme - Bá Kulcsosház
Ivó
telefon:
0040 744-991-250, 0040 266-211-626
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
kulcsosház
férőhely:
3 szoba (10 ágy)
tájékoztató árak:
40 EUR / ház ellátás nélkül

ismertető

SZILVESZTERI ÁR 600 EURO/HÁZ 6 ÉJSZAKÁRA

Ujdonság -Finn Szauna

A kulcsoház téliesitett.

 

Kulcsosházunk Ivóban a Madarasi Hargitától 12 km-re található, csendes nyugodt környezetben, 500 m-re a település központjától. A kulcsosházban található egy tágas nappali, konyha, fürdőszoba valamint két hálószoba, amelyek a vendégek pihenését szolgálják.
Nyaralónk udvarát egy hegyi patak szeli át melynek csobogását hallgatva kellemesen töltheti idejét, az erre a célra kialakított sörkertben és sütögethet az itt lévő grillező kemencében. Az udvaron egy külön epületben FINN SZAUNÁBAN frisülhet fel.
A Hargita hegyvonulat csodálatos látványa, az ivói vadaspark nyújtotta élmények mellett ADöme-Bá felejthetetlen emlékekkel gazdagít és visszatérésre serkent mindenkit. A közelben bérelhető, hószán, négykerekű motor (quad), lovas szán és egyéb szórakozási lehetőség, mind az önök kikapcsolódását szolgálják. Amint szálláshelyünk neve is sugallja hozzánk vidáman "kell" érkezni és mi biztosítjuk, hogy megelégedve, kipihenve és még vidámabban de ugyanakkor a távozás miatt szomorkásan fognak hazatérni.
Bizonyosodjon meg, hogy a fenti elcsépelt szlogenek igazak!
Szeretettel várjuk! - Döme Bá és csapata –

Ár 4o euró/ház/éjszaka 

 

 

 

 

 

Döme - Bá Kulcsosház tulajdonságai

Beszélt nyelvek: magyar, angol

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, zárt parkoló, TV, szauna, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, társalgó, grillezési lehetőség, grillező, kerti bútorok, házi tej és tejtermékek, kerti terasz, videó, gyermekmedence

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, vízpart, múzeum, vár, emlékmű, színház, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás