Magasbükki Vendégház

Magasbükki Vendégház (1) Magasbükki Vendégház (2) Magasbükki Vendégház (3) Magasbükki Vendégház (4) Magasbükki Vendégház (5) Magasbükki Vendégház (6) Magasbükki Vendégház (7) Magasbükki Vendégház (8) Magasbükki Vendégház (9) Magasbükki Vendégház (10) Magasbükki Vendégház (11) Magasbükki Vendégház (12) Magasbükki Vendégház (13) Magasbükki Vendégház (14) Magasbükki Vendégház (15) Magasbükki Vendégház (16) Magasbükki Vendégház (17) Magasbükki Vendégház (18)
Magasbükki Vendégház adatai:
cím:
Magasbükki Vendégház
Ivó
telefon:
0040 723-315-586
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
vendégház
férőhely:
3 szoba (12 ágy)
tájékoztató árak:
80-140 EUR / ház ellátás nélkül

ismertető
A ház Ivóban  Magasbükkben található. A ház szerkezete gerenda és szigetelés télen is használható, a ház rendelkezik egy felszerelt konyhával amiben található egy elektromos főzőlap és sütő, evőeszközök, edények, tányérok, poharak. A házban taláható egy nagy nappali ahol van 3 kihúzhatós ülőgarnitura amiben 6 felnőtt kényelmesen tud aludni és 2 egy személyes ágy, a fűtés kandalóval és elektromos fűtőtestekkel történik, digi tv házimozi rendszerrel, a nappali után van az ebédlő és két fűrdőszoba az egyik zuhanyzó fülkével a másik pedig egy fűrdőkáddal van felszerelve, valamint két hálószoba franciaággyal ahol 4 személy tud aludni a házban összesen 12 főt tudunk elszállásolni.
A ház az erdőszélén talalható nyugodt csendes környezetben zárt zöld övezetes udvarral, filagóriával, panorámás kilátással.
Ha szeretne egy felejthetetlen vakációt a természetben akkor nem fog csalódni!
 
Madarasi Hargita 12 km-re van a háztól ahol télen 3 sípálya várja a sízőket, nyáron kalandos gyalog túrázási lehetőségek. Szabadidős programok lovas szekerezés, off road túrák quadokkal terepjáróval.
A ház bérlése 6 főig 60 euro/nap utána 5 euro/személy/nap( ünnep napokon húsvét, pünkösd, karácsony, szilveszter megegyezés szerint) 10 éves korig ingyenes.
Magasbükki Vendégház tulajdonságai