Gerendás Panzió és Étterem

Gerendás Panzió és Étterem (1) Gerendás Panzió és Étterem (2) Gerendás Panzió és Étterem (3) Gerendás Panzió és Étterem (4) Gerendás Panzió és Étterem (5) Gerendás Panzió és Étterem (6) Gerendás Panzió és Étterem (7) Gerendás Panzió és Étterem (8) Gerendás Panzió és Étterem (9)
Gerendás Panzió és Étterem adatai:
cím:
Gerendás Panzió és Étterem
Makfalva
332/A/4
telefon:
0040 742-013-035, 0040 756-122-011
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió, panzió ***
férőhely:
5 szoba (13 ágy)
3 apartman (17 ágy)
tájékoztató árak:
120 RON / szoba ellátás nélkül
200 RON / apartman ellátás nélkül

ismertető
Gerendás Panzió és Étterem Szovátához közel Makfalva és Kibéd között található. Az új építésű panzió külső szépségét a rusztikus elemek letisztult megjelenítése adja. A panzió 5 db vendégszobával, 3 db apartmannal, valamint egy 110 férőhelyes étteremmel és egy 275 személyes rendezvényteremmel rendelkezik.A panzió átutazó, hosszú hétvégés és hetes üdülésre vágyó Vendégeknek egyaránt kényelmes, otthonos szállást biztosít. 
Gerendás Panzió és Étterem tulajdonságai

Beszélt nyelvek: magyar, angol, román

Szoba paraméterei: minibár, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, erkély, internet

Szállás szolgáltatásai: WC, parkoló, buszparkoló, étterem, bár, kerti bútor

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, kávéház, parkoló, buszparkoló, síelés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, múzeum, emlékmű, posta, pénzváltás, benzinkút, fazekasok, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, disco, piac, gyógyszertár, egészségügyi szolgáltatás