"Ezüstfenyő Vendégház"

"Ezüstfenyő Vendégház" adatai:
cím:
"Ezüstfenyő Vendégház"
Bucsin-tető
telefon:
0040 745-618-760, 0040 758-717-048
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
kulcsosház, vendégház
férőhely:
6 szoba (18 ágy)
tájékoztató árak:
7 EUR / fő ellátás nélkül

ismertető
18 férőhelyes

 

100 euró / éjszaka

 

Vendégházunk Székelyföld egyik legszebb hegyén, az 1282 méterre magasodó Bucsin tetőn található. A festői környezet, a táj kiváló lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra, úgy a csendes pihenést keresők, mind pedig a sport-turizmust kedvelők számára.

A vendégház közvetlen környezetében több sí-lesikló pálya, valamint sífutó pálya is található, emellett a környék hegyi útjai remek lehetőséget kínálnak télen a motoros szánozásra, nyáron pedig a quad-túrákra. A gyalogos turizmus kedvelői számára is felejthetetlen élményt nyújtanak a vadakban gazdag erdők, ugyanakkor pisztrángos patakok várják a horgászás megszállottjait.

Az időjárás mind a téli, mind a nyári sportok számára kedvező. Novembertől áprilisig folyamatos lehetőség van a sí-sportra, szánozásra, a nyár pedig kellemes hűvösségével jelent jó adottságot a túrázásra.

 

A vendégház 18 fő befogadására alkalmas.

Három kétágyas, egy háromágyas, egy négyágyas és egy ötágyas szoba nyújt kellemes pihenést kedves vendégeink számára. Mindegyik szobánk tágas, lakályos, külön fürdőszobával felszerelt, emellett pedig a négyágyas szobában jakuzzi nyújt felüdülést.

 

Vendégházunk megfelelően felszerelt konyhája önellátó étkezésre, illetve félpanziós ellátásra alkalmas. A barátságos kertben grillezésre is van lehetőség.

 

A kikapcsolódáshoz, szabadidős programokhoz sí-felszerelések, szánkó, motoros szán, quad bérlésére adunk lehetőséget.

 

A Bucsin tető Gyergyószentmiklós és Parajd között félúton fekszik. Ezáltal innen könnyen és rövid idő alatt megközelíthetőek Székelyföld hírneves látnivalói, a Gyilkos tó, Békási szoros, Szárhegyi Lázár Kastély, a Parajdi Sóbánya, a Szovátai Medve tó, a Csiksomlyói kegytemplom, vagy a világhírű kerámia hazája, Korond is.

 

Vendégházunkban iskolai táborok, edzőtáborok, baráti, vagy családi rendezvények is megszervezhetőek.

"Ezüstfenyő Vendégház" tulajdonságai