Ilyés Panzió

Ilyés Panzió (1) Ilyés Panzió (2) Ilyés Panzió (3) Ilyés Panzió (4) Ilyés Panzió (5) Ilyés Panzió (6) Ilyés Panzió (7) Ilyés Panzió (8) Ilyés Panzió (9)
Ilyés Panzió adatai:
cím:
Ilyés Panzió
Bögöz
telefon:
0040 266-245-505
fax:
0040 741-121-815
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió
tájékoztató árak:
10 EUR / fő ellátás nélkül
14 EUR / fő reggelivel
20 EUR / fő félpanzióval
24 EUR / fő teljes ellátással

ismertető

Panziónk Erdély szívében Székelyudvarhely-tõl 9 km-re Segesvár irányában Bögözben helyezkedik el. A panzió a fõút mentén a 383 szám alatt található. Családias környezetben 14-18 fõ elszállásolására és étkeztetésére alkalmas. Nagyobb csoportok (40- 45 fõ) elszállásolását is vállaljuk a faluban. A csoportok fogadása székelyruhában történik, az utolsó este pedig búcsúestel zárul, ahol a helyi néptánccsoport tart néptánc bemutatót. Bögöz központi fekvésébõl adódóan,   egy napos csillagtúra programokkal lehetõség nyílik  Székelyföld  nevezetességeinek megismerésére.

Azok a vendégek részére akik nem autóval érkeznek és kirándulni szeretnének, elõzetes egyeztetés alapján autót biztosítunk. Az étrendet rendszerint úgy állítjuk össze, hogy a vendég megismerkedjen az erdélyi konyha jellegzetes ételeivel. Az étkezéshez szükséges alapanyagok biotermékek, nagy része saját termesztésû.   vendégek kérésére kirándulásokat (lovasszekéren , gyalogosan, biciklivel) is szervezünk a környéken található  erdõkbe, tisztásokra. Ezeken a kirándulásokon lehetõség nyílik vadlesre, gyógynövénygyûjtésre, szalonnasütésre és nem utolsó sorban kikapcsolódásra.  

Bögöz legfõbb nevezetessége a XIV. századi református mûemléktemplom, Udvarhelyszék egyik legszebb középkori egyház-építészeti emléke. A mûemléktemplomot a 13-14 századi falképek, a kazettás mennyezet és a rovásírásos emlékek tették híressé.


Minden kedves vendéget Szeretettel várunk!

Ilyés Panzió tulajdonságai