Ski Gyimes Panzió és Étterem

bob Ski Gyimes Panzió és Étterem (2) Ski Gyimes Panzió és Étterem (3) Ski Gyimes Panzió és Étterem (4) Ski Gyimes Panzió és Étterem (5) Ski Gyimes Panzió és Étterem (6) Ski Gyimes Panzió és Étterem (7) Dézsaház Ski Gyimes Panzió és Étterem (9) Ski Gyimes Panzió és Étterem (10) Ski Gyimes Panzió és Étterem (11) Ski Gyimes Panzió és Étterem (12) Ski Gyimes Panzió és Étterem (13) Ski Gyimes Panzió és Étterem (14) Ski Gyimes Panzió és Étterem (15) Ski Gyimes Panzió és Étterem (16)
Ski Gyimes Panzió és Étterem adatai:
cím:
Ski Gyimes Panzió és Étterem
Gyimesfelsőlok
382/A
telefon:
0040 266-339-142, 0040 733-009-838
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió
férőhely:
13 szoba (63 ágy)
1 apartman (20 ágy)

ismertető

A csodálatos Gyimesek völgyében, Csíkszeredától 30 km-re az Erdélyt Moldvával összekötő DN12A-s út mentén, a Tatros folyó völgyében található. A SKIGYIMES komplexum két sípályával és egy bobpályával rendelkezik:

- kék sípálya 800 méter hosszú
- piros sípálya 700 méter hosszú
- nyári-téli bobpálya 1300 méter hosszú

A pályák 900-1060 méteres tengerszint feletti magasságban terülnek el, a szintkülönbség 160 méter. A pályák legmagasabb pontjára egy tányéros felvonóval és egy kétszemélyes csákányos felvonóval lehet feljutni.

A bobpálya saját felvonóval rendelkezik, a kocsikban egy vagy két személy foglalhat helyet az igényeknek megfelelően. Egy kör időtartama kb 5 perc, ez függ a sebességtől, amely elérheti a 45 km/órát ha fékezés nélkül száguldunk. A bobpályát 3 éves kor felett lehet használni. A helyszinen vásárolható egy vagy több körös jegy (minden kör után újra be kell lépni a kapun). A bobpálya egész évben felejthetetlen élményeket nyújt az adrenalin kedvelőknek

A komplexum több száz férőhelyes saját parkolóval rendelkezik, továbbá itt található egy panzió is étteremmel. Az étteremben megtalálhatóak a helyi ínyencségek ugyanakkor a környéken egyedülinek mondható „Skigyimes” tál (Black Rock Grill) is megtalálható.
A gyerekek igénybe vehetik a számukra létrehozott játékszobát, amíg a szüleik síelnek, boboznak. A szórakozni vágyókat pedig várja a komplexum bárja.

 

Aludt már dézsában? Fiataloknak, baráti társaságoknak ajánljuk különleges, dézsa formájú 20 férőhelyes Dézsaházat

Ski Gyimes Panzió és Étterem tulajdonságai

Beszélt nyelvek: magyar, angol, román

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád, &balkon, internet

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, ebédlő, parkoló, zárt parkoló, étterem, bár, TV, pénzváltás, reggeliző, programszervezés

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, kávéház, parkoló, síelés, szolárium, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, disco, piac, gyógyszertár