Mikó Étterem

Mikó Étterem (1) Mikó Étterem (2) Mikó Étterem (3) Mikó Étterem (4) Mikó Étterem (5)
Mikó Étterem adatai:
cím:
Mikó Étterem
Kolozsvár
Clinicilor (Mikó) utca, 23
telefon:
0040 741-194-212, 0040 745-362-600, 0040 744-134-153
nyitva:
egész évben
szállás típusa:

ismertető

A Mikó Étterem Kolozsvár történelmi belvárosában található, régi nevén a Mikó utcán (jelenleg Klinikák/Clinicii) a Mikó-kert szomszédságában, valamint a klinikák és az egyetemi kampusz közelségében. Éttermünk nevét gróf Mikó Imréről kapta, kinek szobra megtalálható a Mikó-kert bejáratánál.

Étlapunkon megtalálhatóak a hagyományos ételek, házias, magyaros ízvilággal, de egyedi ételkívánságaikat is lehetőségeinkhez mérten elkészítjük.

Választékunk sokszínű. Az étlap gazdag kínálatában a könnyű halak, szárnyasok, zöldsaláták mellett a sertés- és marhahúsból készült finomságok éppúgy megtalálhatók, mint a magyaros pörköltek, gulyások.

Két terem áll a vendégek rendelkezésére. Tavasztól őszig a teraszok is igénybe vehetőek. Egy hangulatos ebéd vagy vacsora alkonyatkor az öreg diófa hűsítő lombja alatt páratlan élményt nyújt a gasztronómia szerelmeseinek.

Minden típusú rendezvényhez ideális helyszínt biztosítunk: éttermünk technikai felszereltsége (légkondicionálás, kivetítő, internet, hangosítás) a legmagasabb igényeket is kielégíti.

Gyerekszékeink segítségével még a legkisebbek is "felnőhetnek" az asztalokhoz.

Mikó Étterem tulajdonságai