Gizi Csárda és Fogadó

Gizi csárda és fogadó A nagy terem Protokoll terem Gizi Csárda és Fogadó (4) Gizi Csárda és Fogadó (5) Családi sarok Erdélyi, székely recepteket gyüjtöttünk össze ebbe a szép könyvben Gizi Csárda és Fogadó (8) Népies szobák Gizi Csárda és Fogadó (10) Egy másik szobánk Gizi Csárda és Fogadó (12) Gizi Csárda és Fogadó (13) Gizi Csárda és Fogadó (14) Gizi Csárda és Fogadó (15) Télen, havasan Ivói társpanziónk 26+9 férőhellyel Quadozási, hószánozási lehetőség Sportolási lehetőség: mini foci, lengő teke, ping-pang. A filegóriában flekken sütés rostélyon, tárcsán, bográcsolás. Hintázni is lehet... A filegória, télen.
Gizi Csárda és Fogadó adatai:
cím:
Gizi Csárda és Fogadó
Székelyudvarhely
Nyírő József 3.
telefon:
0040/266/215-902, 0040/266/218-433, 0040/748/234-756
fax:
0040/266/218-433
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió, panzió ***
férőhely:
9 szoba (24 ágy)
tájékoztató árak:
32 EUR / szoba ellátás nélkül
26 EUR / fő reggelivel
34 EUR / fő félpanzióval
40 EUR / fő teljes ellátással

ismertető

A Gizi Csárda Szilveszteri mulatságára még van szabad hely 20-25 fő részére.
Belépőjegy 15000 Ft/fő.

 

A Gizi Csárda Székelyudvarhely neves fogadójának ajánlatát böngészi, amely az Ön számára úgy ajánlat, mint meghívó is hozzánk, a munkaközösségünk nevében.

1990-től a jó vendégeknek mindig nyitva tartunk.

Székelyes környezettel, ízekkel, vendégszeretettel, táji jellegű fogadóval, szállással kényeztetjük a hozzánk betérőket.

A 2007-ben felújított épületegységünk 140 vendégnek biztosít evés-ivás és mulatozási lehetőséget, egy 125 és egy 15 személyes teremben. Szálláslehetőségünk 25 személyes, 9 szobánkból 3 táji jellegű. A gyerekeknek, 12 éves korig a szállás ingyenes.

Fogadónktól a város közponja 5 percnyire található.

Az épület tulajdonképpen két nagy részből áll: az emeleten vannak a szállóhelyek, a földszinten a több helyiségből álló vendéglő, bár, konyha, toilettek, tulajdonos iroda, raktárok, öltöző.

A vendéglő 140 férőhelyes, ez három különböző 
teremben oszlik el:

A vendéglőhöz egy bárpult is tartozik, ülőhelyek nélkül. Szezonálisan, a nyári időszakban lehetőség nyílik még újabb 20 férőhely biztosítására a nyárikertben.

A nagyterem mivel sok férőhellyel rendelkezik kitűnő helyiségnek bizonyul nagyobb rendezvények - esküvő, keresztelő, kisebb konferencia, bemutató, osztálytalálkozó, ballagási ünnepség, konfirmálás, bérmálás, első áldozás, tor, farsangi- és szüreti bál, magányosos találkozója stb. - vendéglői részének lebonyolítására. A terem hangulatát közismert hazai és külföldi festők alkotásai teszik bensőségesebbé. Esztétikai kiegészítőként a terem egyik felében egy vízesés található, mely nyári, kánikulai időszakban a helyiség levegőjét is frissíti. Ugyancsak a nagyteremben található a zenészek dobogója, csütörtöktől vasárnapig minden este egy kéttagú zenekar szórakoztatja az oda betérőket. !!!!!!!

A kistermet szolidabb, kis számú összejövetelek, intimebb találkák esetén szokták a vendégek igénybe venni. Ennek falát a Gizi vendéglőben és panzióban megfordult ismert közéleti személyiségek fényképei, valamint a vendéglő által hazai és nemzetközi versenyeken elnyert oklevelek, érmék és kupák díszítik. !!!!!!!

A protokoll-terem, a maga 15 férőhelyével, egyetlen  asztalával szintén kislétszámú vendégsereg befogadására képes, ennek ellenére nagyon kedvelt, ugyanis berendezése táj-jellegű. A falakat korondi cseréptányérok, szőttesek és metszetek díszítik. A padlót rongyszőnyeg borítja. Külön kiemelendő a lámpatest, mely több évszázados múltra tekint vissza és eredetileg Tarcsafalvi báró tulajdonát képezte.

Az asztalt szintén szőttesek borítják, a teríték (tányérok, csuprok, váza, gyertyatartó, hamutartók, sótartók, kancsók) szintén a korondi fazekasok munkáját dicséri. !!!!!!

Gizi Csárda és Fogadó tulajdonságai

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, hűtőszekrény, mosógép, étterem, bár, TV, kert, udvari tűzhely, kemping, kutya/macska bevihető, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, vár, emlékmű, színház, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás