Szakács Ház

Szakács Ház (1) Szakács Ház (2) Szakács Ház (3) Szakács Ház (4) Szakács Ház (5) Szakács Ház (6) Szakács Ház (7) Szakács Ház (8) Szakács Ház (9) Szakács Ház (10) Szakács Ház (11) Szakács Ház (12) Szakács Ház (13) Szakács Ház (14) Szakács Ház (15) Szakács Ház (16) Szakács Ház (17) Szakács Ház (18) Szakács Ház (19) Szakács Ház (20) Szakács Ház (21) Szakács Ház (22) Szakács Ház (23) Szakács Ház (24) Szakács Ház (25) Szakács Ház (26) Szakács Ház (27) Szakács Ház (28) Szakács Ház (29) Szakács Ház (30) Szakács Ház (31) Szakács Ház (32) Szakács Ház (33) Szakács Ház (34) Szakács Ház (35) Szakács Ház (36) Szakács Ház (37) Szakács Ház (38)
Szakács Ház adatai:
cím:
Szakács Ház
415100   Sonkolyos
florin@casabucatarului.ro
telefon:
0040 724-241-139
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió, panzió ***
férőhely:
40 szoba (80 ágy)
1 apartman (4 ágy)
tájékoztató árak:
47-55 EUR / szoba reggelivel

ismertető

» Mikor az utolsó napok a 2018-as évből, felgyulad millió kis csillag a fenyőfák ágain az egy jel, nagy ünnep van mikor mindenki jókivánságokat mond, szerelmes szavakat suttog, a Szakács háza szeretettelvárja a vendégeit, hogy elkényeztese őket az év végén!
» Ha szeretnéd látni az Erdélyi karácsonyi hagyományokat, szeretettel meghívunk a Szakács háza panzióba, hogy együtt fogadjuk a karácsonyi kántálokat!

Mikor az utolsó napok a 2018-as évből, felgyulad millió kis csillag a fenyőfák ágain az egy jel, nagy ünnep van mikor mindenki jókivánságokat mond, szerelmes szavakat suttog, a Szakács háza szeretettelvárja a vendégeit, hogy elkényeztese őket az év végén!
Ha szeretnéd látni az Erdélyi karácsonyi hagyományokat, szeretettel meghívunk a Szakács háza panzióba, hogy együtt fogadjuk a karácsonyi kántálokat!

Bihar megye keleti részén találnak ránk, a Királyhágó és a Rév-Báródi medence közvetlen szomszédságában, olyan festői helyen, mely már régóta vonza a turistákat.

A faluturizmus nálunk is fejlődésnek indult, és igyekszik megfelelni a hazai és a külföldi turisták igényeinek. A környék első panziójaként tartják számon a a Szakács házát, mely a Sebes Körös mentén, Sonkolyos és Barátka mellett, Bálnaka faluban található. Panziónk szállást, ételt és pihenést kinál Önöknek és minden téren igyekszik kiérdemelni a három margarétát, mellyel rendelkezik.

Rusztikus eleganciájú vendeéglonk hagyományos román ételekkel várja Önöket. A kiszolgálást hozzáértő személyzet biztositja, akik hasznos információkkal is szolgálnak az érdeklődőknek. Beszélünk magyarul, németül, angolul és olaszul.

A panzió 40 szobával rendelkezik, 2 plusz ággyal, vendéglőnk 60 férőhelyes, a teraszon pedig 70 vendég foglalhat kényelmesen helyet. Diszvacsorákat és különböző összejöveteleket is szervezünk.

Barangolások, vadászat, halászat, hegymászás, fürdés a Sebes-Körösben vagy extrém sportok.

  • 42 - 55 euro/ szoba reggelivel

                     

 

 

Szakács Ház tulajdonságai

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német, olasz, román

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, félpanzió, teljes ellátás, zárt parkoló, buszparkoló, étterem, bár, TV, szauna, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, kemping, mozgássérült-barát, széf, társalgó, reggeliző, programszervezés, asztali tenisz, kerti bútorok, asztalitenisz, kerti terasz, tenisz, kerékpárok, biliárd, Jakuzzi, bankkártya elfogadás

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, strand, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, emlékmű, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás