Zetevár Panzió és Étterem

Zetevár Panzió és Étterem (1) Zetevár Panzió és Étterem (2) Zetevár Panzió és Étterem (3) Zetevár Panzió és Étterem (4) Zetevár Panzió és Étterem (5) Zetevár Panzió és Étterem (6) Zetevár Panzió és Étterem (7) Zetevár Panzió és Étterem (8) Zetevár Panzió és Étterem (9) Zetevár Panzió és Étterem (10) Zetevár Panzió és Étterem (11) Zetevár Panzió és Étterem (12) Zetevár Panzió és Étterem (13) Zetevár Panzió és Étterem (14) Zetevár Panzió és Étterem (15) Zetevár Panzió és Étterem (16) Zetevár Panzió és Étterem (17)
Zetevár Panzió és Étterem adatai:
cím:
Zetevár Panzió és Étterem
537364   Zeteváralja
22/A
telefon:
0040 755-061-555
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió

ismertető

A Zetevár panzió és étterem feledhetetlen kikapcsolódást, pihenést és szórakozást kínál Önöknek. Hargita megye egyik legfestőibb részében, a Deság-patak közelében található, Székelyudvarhelytől kb.17 kilométernyi távolságra, a városhoz közel és mégis a ritka szépségű hegyi táj jellegzetes csendjében, a panzió szerencsésen és különleges módon ötvözi a hely hagyományos voltát a modernséggel.

A panzió nagyszerűen megfelel évfordulók megünneplésére, gyerektáborok vagy szabadtéri csapatépítő tréningek szervezésére, valamint hétvégeken konferenciák, különböző protokolláris események kapcsán is kibérelhetik azok, akiket vonz a csendes és diszkrét környezet. Ezen kívül főleg a kikapcsolódni vágyó családoknak ajánljuk panziónkat a szabadidő aktív eltöltésére. A nagy udvar a gyermekeknek sokféle szabadtéri játékot kínál, teljes biztonságban.

A panzió közvetlen közelében füves sportpálya és teniszpálya található, amely azok rendelkezésére áll, akik mozgás útján szeretnének kikapcsolódni: lehet futballozni, tollaslabdázni, teniszezni, kerékpározni, túrázni. Nyári estéken lehetőség van tábortüzes szalonnasütésre, grillezésre.

Vendégeink rendelkezésére áll 48 szálláshely + 4 gyerekágy, házanként 2-2 db kétágyas szobában, kérésre használható a nappali részen található kétszemélyes pótágy. A szobákhoz tusolókkal ellátott saját fürdőszobák tartoznak, állandó hideg- és meleg vízszolgáltatással.

Szeretettel várjuk Önöket és ígérjük, nem bánják meg, hogy minket választottak!

Zetevár Panzió és Étterem tulajdonságai

Szállás szolgáltatásai: önellátó, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, mosógép, ebédlő, zárt parkoló, buszparkoló, étterem, büfé, bár, TV, szauna, teniszpálya, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, medence

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, emlékmű, színház, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás