Transilvania Garden House Motel

Transilvania Garden House Motel (1) Transilvania Garden House Motel (2) Transilvania Garden House Motel (3) Transilvania Garden House Motel (4) Transilvania Garden House Motel (5) Transilvania Garden House Motel (6) Transilvania Garden House Motel (7) Transilvania Garden House Motel (8) Transilvania Garden House Motel (9) Transilvania Garden House Motel (10)
Transilvania Garden House Motel adatai:
cím:
Transilvania Garden House Motel
Csíkszereda
telefon:
0040 744-114-599, 0040 722-844-911
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
motel

ismertető

Otthonos, magas színvonalon kényelmet nyújtó szállások Csíkszeredában.

A motel egy félreeső, békés helyen kellemes kikapcsolódást, biztosít az ott megszállni akarók számára. Vendégeinknek kínáljuk a kényelmet és a legjobb szállást egy idillikus környezetben. Csíkszereda kijáratától 4 km.-re, a város központjától 5 km.-re , a Székelyudvarhely felé vezető út mentén találhatnak meg minket.

A Transilvania Garden House Motel az a hely, ahol a finom, helyi gasztrónomia, a nyugatias színvonal találkozik a Közel Kelet kultúrájával. Ezek együtt egy meleg, békés és barátságos helyet alkotnak, az ide látogatók pedig kényelemben érezhetik magukat, amikor az otthonuktól távol vannak.

A Transilvania Garden House nyugodt, kellemes és kényelmes helyet biztosít az üzleti életben dolgozók számára is. Ugyanis 200 férőhelyes rendezvény termünk alkalmas konferenciák megrendezésére.

A Transilvania Garden House Motel hangulatos és egyben fényűző, jellegzetes stílusa kiemelkedő, így az ideális környezet szolgálja a magánélet, az üzleti élet és a kényelem érdekeit. Motelünk megfizethető luxust kínál a kikapcsolódásra vágyó családoknak, gyerekeknek, az üzletembereknek és azoknak a vendégeknek, akik szeretnék meglátogatni a főbb turisztikai látnivalókat Hargita megyében. (Gyilkos tó, Békási szoros, Szent Anna tó, Mohos ,Egyeskő, Nagyhagymás rezervátum, stb.)

A Transzilvania Garden House Motel a legjobb megoldás, azoknak, akik Csíkszereda közelében szállást igényelnek.

A Transilvania Garden House rendelkezik:

  • 211 férőhelyes étterem és rendezvényterem. Esküvők, keresztelők, személyre szabott partik , születésnapok és családi események szervezhetők.
  • Konferenciák és előadások rendezhetők.
  • Továbbá: Pizza sütő
  • Grill a szabadban, kebab
  • Parkolás

 

Transilvania Garden House Motel tulajdonságai