Jager ház

Jager ház (1) Jager ház (2) Jager ház (3) Jager ház (4) Jager ház (5) Jager ház (6) Jager ház (7) Jager ház (8) Jager ház (9) Jager ház (10) Jager ház (11)
Jager ház adatai:
cím:
Jager ház
Marosfő
telefon:
0040 740-622-036
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, magánszálláshely
férőhely:
5 szoba (13 ágy)
tájékoztató árak:
3000-3500 HUF / fő ellátás nélkül

ismertető

Szállásunk Marosfőn, Székelyföld szívében, közel 1000 méteres magasságban a csíki és a gyergyói medence találkozásában fekszik.

Az épület Marosfőn a marosfői tető közelében a Medve dombon helyezkedik el. Anyaga: a szomszédos hegyekből kitermelt fenyő. Technológia: eredeti kézzel készült rönkház. 2006-2010-ig épült a tulajdonos saját keze által. Előnyei: természetbarát, energiatakarékos, esztétikus. Idézi a régmúlt hangulatát.

 

Családias szállásunk a kellemes klímájú Marosfőn, Székelyföld szívében, a csíki és a gyergyói medence találkozásában fekszik, festői környezetben.

Családias környezetben várjuk kedves vendégeinket egy gyönyörű rönkházban, amit saját kézzel építettünk fel, a szomszédos hegyekben kitermelt fákból.

A ház belső kialakítása igazodik a külsőhöz: az ágyak, szekrények, asztalok mind rönkfából készültek, saját kézzel.

Szálljanak meg nálunk, töltődjenek fel, érezzék a természetet és mindazt a szeretetet, amivel készültünk vendégeink fogadására!

Kedvességünk az erősségünk!

 

Jager ház tulajdonságai