"ZSUZSANNA" Parasztház

A paraszthaz most A parasztház régen 1.szoba 2.szoba 3.szoba 4.szoba A parasztház fürdőszobája 2.fürdőszoba 3.fürdőszoba A parasztház konyhája Étkező Az apartman Névjelző tábla Utcafront régen... Kemence Nyarikert Jatszoter
"ZSUZSANNA" Parasztház adatai:
cím:
"ZSUZSANNA" Parasztház
537240   Parajd
Zsögöd 716.
telefon:
0040 745-466-250
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely 3 napraforgós
férőhely:
4 szoba (8 ágy)
2 apartman (8 ágy)
tájékoztató árak:
3000-3500 HUF / fő ellátás nélkül
4000-4500 HUF / fő reggelivel
6000-6500 HUF / fő félpanzióval

ismertető

» Szilveszter 2014

Szilveszter 2014

KEDVES VENDÉG!

        PARAJD  A GÖRGÉNYI-HAVASOK LÁBÁNÁL, A KIS-KÜKÜLLŐ VÖLGYÉBEN, A SÓVIDÉK SZíVÉBEN FEKSZIK.
        A KÖZSÉG  SÓBÁNYÁJÁRÓL ÉS HIDROTERMÁLIS FÜRDŐJÉRŐL HíRES.  

EZEN SZÁLLÁSHELY PARAJD GYERGYÓSZENTMIKLÓS FELÉ VEZETŐ ÚTJÁN TALÁLHATÓ, EGY  FELÚJíTOTT ÉS FÜRDŐSZOBÁVAL, KONYHÁVAL ELLÁTOTT  RÉGI, TAPASZOS PARASZTHÁZBAN, AMELYNEK 2 SZOBÁJÁBAN 4-5 SZEMÉLY SZÁLLÁSOLHATÓ EL, A SZÁLLÁSON KÖZPONTIFŰTÉS, EGÉSZ ÉVBEN NYITVA TART. A PARASZTHÁZ ÁRA 18O RON SZEZONBAN, ÉS 15O RON SZEZONON KíVÜL.

   AZ UDVARON TALÁLHATÓ MÁSIK HÁZ EMELETI SZINTJE IS KIADÓ,2 DB.2 ÁGYAS, KÜLÖNFÜRDŐSZOBÁS SZOBÁVAL. eZEN SZOBÁK ÁRA 8O RON EGY ÉJSZAKÁRA.

AZOKNAK A KEDVES VENDÉGEKNEK AJÁNLJUK, AKIK VALAMI VÁLTOZATOSAT SZERETNÉNEK, A FÁRASZTÓ, VÁROSI ÉLET UTÁN. NYARALÁSÁT ITT, CSENDES, NYUGODT KÖRNYEZETBEN ELTÖLTHETI, HALLAGATVA A kISÜkÜKÜLLŐ ZÚGÁSÁT, ÉS A MADARAK CSIRIPELÉSÉT.

    kIALAKíTOTTUNK EGY RUSZTIKUS EBÉDLŐT IS, AHOL A KEDVES VENDÉGEINK RUSZTIKUS KÖRNYEZETBEN ÉTKEZHETNEK.

MEGíZLELHETI A KÖRNYÉKEN MEGTERMETT GYÓGYNÖVÉNYEK  TEÁINAK EGYEDÜLÁLLÓ ÍZEIT.
    HATALMAS UDVARÁN KIPIHENHETI EGÉSZ ÉVI FÁRADALMAIT.
    AZ UDVARBAN PARKOLÁSI LEHETŐSÉG IS RENDELKEZÉSÉRE ÁLL.

FELKíNÁLJUK ÖNÖKNEK AZT AZ EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉGET, HOGY MEGTEKINTHETIK A RÉGI, NÉPI MESTERSÉGEKET, SŐT MÉG A NÉPI MUNKÁKBAN IS RÉSZT VEHETNEK, MINT PÉLDÁUL MEZEI MUNKÁK, VAGY ÁLLATOK GONDOZÁSA.

JÖJJÖN EL HOZZÁNK, HOGY MEGTAPASZTALHASSA VENDÉGSZERETETÜNKET  ÉS RÉSZTVEHESSEN  AZ ITT ÉLŐ  NÉP MINDENNAPI SZOKÁSAIBAN.

"ZSUZSANNA" Parasztház tulajdonságai

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német, román

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, internet

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, reggeli, félpanzió, konyha, tűzhely, hűtőszekrény, ebédlő, zárt parkoló, TV, kert, udvari tűzhely, szolgáltatások gyerekeknek, kutya/macska bevihető, társalgó, grillezési lehetőség, kenyérsütés kemencében, grillező, kerti bútorok, kerti bútor, játszótér

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, szauna, múzeum, emlékmű, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, disco, piac, állatok, gyógyszertár, egészségügyi szolgáltatás


"ZSUZSANNA" Parasztház letölthető dokumentumok

» Szilveszter 2014