Edina Vendégház

Edina Vendégház (1) Edina Vendégház (2) Edina Vendégház (3) Edina Vendégház (4) Edina Vendégház (5) Edina Vendégház (6) Edina Vendégház (7) Edina Vendégház (8) Edina Vendégház (9)
Edina Vendégház adatai:
cím:
Edina Vendégház
Gyergyószentmiklós
telefon:
0040 740-761-240
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
vendégház
férőhely:
4 szoba (9 ágy)
tájékoztató árak:
2500 HUF / fő ellátás nélkül
5500 HUF / fő félpanzióval

ismertető

Vendégházunkat 2004-ben kezdtük el építeni annak érdekében, hogy egy kellemes, kikapcsolódásra alkalmas helyet teremtsünk az Erdélybe látogatóknak. Többévi, úgy külföldön mint Erdélyben szerzett munkatapasztalatot felhasználva próbáltuk kialakítani vendégházunkat, hogy a hozzánk látogatók kényelemben és családias környezetben tölthessék pihenésüket. Számunkra fő célpont a már említett családias hangulat megteremtése. Vendégeinket érkezésük pillanatától, amennyiben igénylik, autentikus székely ízekkel fogadunk.

Vendégházunk 4 szobával és egy nappalival egybekötött konyhával rendelkezik. A szobák közül 3 kétágyas és egy háromágyas. A nappali méretéből adódóan megfelelő teret nyújt az esti beszélgetésekhez, kikapcsolódáshoz. Ugyanakkor a házhoz tartozó udvar és grillező kiváló hely az esti grillezéshez és a gyerekek számára a játékhoz. A ház udvarán csobogó Békény-patak és az erdő közelsége szintén lehetőséget nyújt az erdei világ megismerésére.

Egyéb szolgáltatásaink:

  • Igény szerint félpanziós ellátás
  • Grillezés a szabadban
  • Lovas/terepjárós túrák szervezése
Edina Vendégház tulajdonságai

Beszélt nyelvek: magyar, német, román

Szoba paraméterei: WC

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, félpanzió, teljes ellátás, mikro, hűtőszekrény, TV, udvari tűzhely, pressó, grillező, taxi rendelés

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, síelés, lovaglás, természetjárás