Szurdok és Vártető Panzió

Szurdok panzió Szurdok panzió Tancterem Tancterem Tancterem Tancterem Szoba Szurdok Szoba Szurdok Szoba Szurdok Szurdok és Vártető Panzió (10) Szurdok és Vártető Panzió (11) Szurdok és Vártető Panzió (12) Vártető Panzió Szurdok és Vártető Panzió (14) Szurdok és Vártető Panzió (15) Szurdok és Vártető Panzió (16) Szurdok és Vártető Panzió (17) Szurdok és Vártető Panzió (18) Szurdok és Vártető Panzió (19) Szurdok és Vártető Panzió (20) Szurdok és Vártető Panzió (21)
Szurdok és Vártető Panzió adatai:
cím:
Szurdok és Vártető Panzió
535100   Tusnádfürdő
Olt u. 78.
telefon:
0040 744-778-409, 0040 744-612-397, 0040 266-311-217, 0040 266-314-162
fax:
0040 266-311-217
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
ifjúsági szálló A, panzió **, ifjúsági szálló (csoportoknak), panzió, turistaszálló, ifjúsági szálló, ifjúsági tábor, Hostel, apartman, turistaszallo, vila, wellness
férőhely:
18 szoba (66 ágy)
tájékoztató árak:
6-9 EUR / fő ellátás nélkül
9-12 EUR / fő reggelivel
12-15 EUR / fő félpanzióval

ismertető

Szurdok panzió

Tusnádfürdõ központjától 500 m –re, az A12-es Főút mentén található a Szurdok panzió. A Szurdok panzióból gyönyörű kilátás nyílik, a kanyargó Olt völgyére és az itt található Sólyomkőre.

A panzió 38 férőhellyel áll a vendégek rendelkezésére, két szinten.

A panzió földszintjén 2 db négyágyas szoba, 3 db háromágyas és egy darab kétágyas szoba található, mindegyik saját fűrdőszobával.

Az emeleten 2 db kétágyas 2 db háromágyas és 2 db négyágyas szoba található, mindegyikük saját fürdõszobával. Az emeleten található egy kis konyha is asztallal, hűtővel, aragázkályhával felszerelve. A szobák kábeltévéhez csatlakoztatott színestévékkel rendelkeznek. A parkolás biztosított az udvarban. Az udvar lehetőséget nyújt a szabadtéri sütéshez, főzéshez, a friss levegőn való tartózkodáshoz, napozáshoz, hintázáshoz.

A Szurdok panzió rendelkezik egy konferenciateremmel, táncteremmel ahol 40 személyt letudunk ültetni.

Vártető panzió

  A tusnádfürdő központjától 750 m - re található Vártető panzióból, gyönyörű kilátás nyílik a Várteto csúcsra, a Csíki Bálványosvárra.

A Vártető panzió, 31 férőhellyel áll a vendégek rendelkezésére, három szinten.

A földszint 9 férőhellyel áll az Önök rendelkezésére amelyek a következőképpen oszlanak el: Az első szobában egy franciaágy valamint két egyszemélyes ágy található. A második szobában kétdarab egyszemélyes ágy valamint egy kanapé található. A harmadik szobában egy franciaágy található. A három szobához két fürdőszoba tartozik, valamint egy konyha, csempekályhával és hűtőszekrénnyel felszerelve.

Az emeleten 12 férőhely található három szobában, mely férőhelyek a következőképpen oszlanak el:

Az első szobában egy franciaágy található. A második szobában található két darab franciaágy és két darab egyszemélyes ágy. A harmadik szobában található egy franciaágy valamint egy emeletes ágy. Ezen szobák mindegyike rendelkezik saját fürdőszobával. Az emeleten még található egy kis aragázkályhával felszerelve konyha.

A manzárd 3 kétágyas és 1 háromágyas szobával valamint egy fürdőszobával rendelkezik.

A pincében található egy társalgó 40 fő részére. A panzió udvarán a parkolás biztosított és lehetőség adódik a szabadtéri sütéshez, fõzéshez, a friss levegõn való    tartózkodáshoz, napozáshoz, hintázáshoz.

Szurdok és Vártető Panzió tulajdonságai

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német, román

Szoba paraméterei: tűzhely, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, zárt parkoló, TV, kert, udvari tűzhely, kemping, kutya/macska bevihető, társalgó, reggeliző, grillezési lehetőség, sakk, programszervezés, grillező, taxi rendelés, kerti bútorok, kerti bútor, játszóhely

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, golf, tenisz, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, csónakázás, természetjárás, kemping, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, vár, emlékmű, posta, pénzváltás, benzinkút, fazekasok, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, disco, piac, egészségügyi szolgáltatás